Svein Werner Lyngmyr

Jeg er en grafisk designer ︎ fra Sørlandet, Arendal. ︎ (Men bor i Oslo) For tiden jobber som grafisk designer hos Anorak / NoA. ︎

Utdanning
︎︎︎Bachelor i Grafisk design og illustrasjon Kunsthøgskolen i Oslo
(August, 2018 - Juni 2021)

Jobberfaring
︎︎︎Grafisk Designer - Redress AS (Russedress & Russeservice) 2018 - 2021

︎︎︎Grafisk Designer - ice.no
Juli 2021 - Januar 2023

︎︎︎Grafisk Designer - GR&EI
Januar 2023 - April 2023

︎︎︎Grafisk Designer - Anorak / NoA
April 2023 - Nåværende

Utstilling(er)
︎︎︎Hatch 2021 - Bomuldsfabrikken kunsthall - Artendal
(Oktober - November 2021)

︎︎︎Visueltutstillingen 2022 - Grafill, Oslo (Juni - September 2022)

︎︎︎Visueltutstillingen 2022 - Kulturhuset, Bergen Designfestival (November 2022)

Bemerket arbeid
︎︎︎Visuelt 2022: 🏆 GULL, Grafisk Design - Visuelt konsept og klesmerke ‘1886 – Elsk-hat-forhold til Hjembyen’

Kontakt meg
︎︎︎Mail: Sveiinwerner@gmail.com
︎︎︎Instagram: @Sveinwl
︎︎︎Linkedin: @Sveinw
︎︎︎Kreativt Forum: Svein Werner
Tøyen Holding

Merchdesign for rapgruppen fra Oslo, bestående av Fredfades og Mest Seff

Det ble en svært begrenset capsule collection for sommeren i regi av Tøyen Holding. Denne spennende kolleksjonen inneholdt åtte unike plagg, De er produsert i svært små opplag i samarbeid med 10/10 og Dapper.


 ︎ Mutual Intensions & Dapper - 2023


Hovedfokuset i dette prosjektet har vært å skape klær som utstråler den samme visjonære ånden som Tøyen Holding. Kolleksjonen inneholder mange referanser og symbolikk som vil være gjenkjennelige for de som har fordypet seg i Tøyen Holding's tekster.1886 - Bachelor oppgaven

Arendal er kjent som en liten sommerby i smørøyet av bibelbelte. Stedsidentiteten til byen er på sett og vis et slags ekkokammer. «Kolleksjonen» er et forsøk på å formidle det kulturelle særpreget Arendal har for utenforstående.

I prosessen av oppgaven har jeg hatt 4 primære konsepter jeg har fokus på fra starten. (Historie-Kristendom-Stedsidentitet-Rus) Det ytterste laget representerer 4 sentrale konsepter alle forstår, men jo lengre «inn» du går, desto mer komplekst og abstrahert blir konseptene.
graf
Full oversikt over projektet (Skolen sin bachelor nettside for 2021)
︎︎︎Link til mitt projekt
(Pdf er også vedlagt på nettsiden)


︎ Kunsthøgskolen i Oslo - 2021 - Eksamen︎ Anbefaler å sjekke ut de vedlagte linkene for full oversikt av projektet


Jazz på Kampen

llustrasjonene jeg lagde for Hüm sin konsert på Kampen i Oslo, i samarbeid med Jazz på Kampen, var inspirert av jazzmusikkens frihet og morsomme energi. Jeg prøvde å fange den spennende stemningen i musikkmiljøet på Kampen og de fantastiske musikalske øyeblikkene med Hüm.

Gjennom mine bilder ønsket jeg å formidle den unike følelsen man får av jazzmusikk, der musikerne improviserer og er kreative sammen. Det var som om streken og fargene mine fulgte musikken, og bildene fanget øyeblikk av glede og lidenskap.
          
 ︎ Post Post Studio for Jazz på Kampen - 2022


Folkets Skiskytterlue 

Prosjektet "Folkets Skiskytterlue" representerer en unik designutfordring, hvor mitt kreative bidrag var å lede designprosessen for konkurranseluene til det norske landslaget i skiskyting.

Denne oppgaven ble realisert gjennom et innovativt samarbeid mellom Ice, Craft, Cavai og Norges Skiskytterforbund.

Ice, som hovedsponsor for det norske skiskytterlandslaget, hadde et mål om å forsterke engasjementet rundt skiskyting og styrke sin merkevare. Sammen med Craft, som produserte luene, skapte vi et unikt rom for både utøvere og publikum til å bli en del av designprosessen.

        
 ︎ Ice Communication Norge As i samarbeid med Craft - 2022 - 2023


Baba Skateboards

Baba Skateboard er et firma som har primært fokus på å produsere rimlige produkter som både er av kvalitet og er visuelt appellerende. Alle produktene er unisex, og vi tilbyr også plus-size størrelser.

Primær målgruppen er skatere og unge voksene. målet at merket skal kunne representeres av alle typer former, farger og kulturelle bakgrunner. Ønsker også og forsterke skate-gleden og kultur som f.eks. med event som ble hostet sammen med Hovden aktiv for barn og unge.

Navnet Baba kommer fra det Tyrkiske språket og betyr «Far/Pappa».  Bakgrunnen bak Baba er at merke hvor begge eiere kommer fra to helt forskjellige kulturer. (Norsk og Kurdisk) Dette skaper en interessant blandingskultur/krolisering hvor vi tar referanser fra både Kurdisk og Norsk kultur/popkultur for å skape iøynefallende og interessante design. Ting som Arabisk abjad blir brukt flitting, grunnen til dette er at når arabisk og norsk skrift blandes skapes det et interessant møtepunkt. Hvor både det ukjente og det nære blir presentert i et Interkulturelt felleskap.
︎ Baba Skateboards DA - 2020 - Pågående